Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet motorkáře s autem

Na silnici mezi Plzní Božkovem a Tesco na Rokycanské zasahují všechny záchranné složky

Autor: Jana Holá středa 1. května 12:16 , aktualizace 14:36

Doprava Nehody

Partner článku – RK Salzmann


     Dnes před polednem došlo na silnici mezi Plzní Božkovem a Tesco na Rokycanské k dopravní nehodě, během které se střetl motorkář s autem, a poté i s motocyklem skončil na louce mimo silnici.

     Z místa bylo hlášeno zranění motocyklisty, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali motocyklistu narozeného v roce 1971, kterého po ošetření transportovali na Akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín.  

     Podle informací z místa jel motocykl i auto ve směru na Božkov. Motorkář na stroji značky Honda začal predjíždět kolonu vozů před ním a během tohoto manévru narazil do boku vozu Audi, které na začátku kolony odbočovalo vlevo. 

     Nehodu na místě šetří policisté, na jejich zprávu čekáme a po obdržení informace samozřejmě doplníme. Zatím můžeme uvést, že řidič i motocyklista měli test na přítomnost alkoholu negativní.

Aktualizujeme:

     "Směrem na Božkov jelo za sebou několik vozidel, které předjížděl muž narozený v roce 1971 s motocyklem Honda a vozidlo jedoucí jako první odbočovalo vlevo na místo ležící mimo komunikaci. Při tom došlo ke střetu s předjíždějícím motocyklem a motorkář skončil v přilehlém poli. Dechové zkoušky byly u řidičů negativní a přesnou příčinou i veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají plzeňští policisté," doplnila informace mluvčí policie.

RK Salzmann

Rodinná firma s realitním zaměřením v plzeňském regionu. Prodej a pronájem: nemovitostí - byty | domy pozemků - stavební i hospodářské | komerčních nemovitostí - developerské projekty | obchody | haly