Aktuálně Foto

Muž střet s vlakem nepřežil

Tragickou událost, ke které došlo dnes dopoledne v Rokycanech na nádraží, šetří kriminalisté

Autor: Jana Holá úterý 24. září 09:10 , aktualizace 11:30

Smrt Železniční nehoda


     Dnes krátce po tři čtvrtě na devět ráno došlo v Rokycanech na nádraží ke sražení muže vlakem EC 360 "Bavorský expres" jedoucím směrem na Plzeň.

     Provoz na trati byl v tomto úseku zastaven a na místo vyjely všechny záchranné složky.

     Bohužel, na místě se ukázalo, že muž utrpěl rozsáhlá zranění a hasičům, kteří zahájili resuscitaci, se u něj nepodařilo obnovit životní funkce.

     "K události vyjela výjezdová skupina se záchranáři a lékař. Na místě jsme již bohužel nemohli muži, který utrpěl poranění neslučitelná se životem, nijak pomoci a lékař musel konstatoval smrt," uvedl nám mluvčí záchranářů.

     Ve vlaku ke zranění osob nedošlo.

     Na nádraží vyjel koroner, drážní inspekce a rokycanští kriminalisté, kteří v tuto chvíli událost na místě šetří. Čekáme na jejich zprávu a po obdržení informace samozřejmě doplníme.

Aktualizace:

     "Mohu potvrdit, že dnes před devátou hodinou došlo na nádraží v Rokycanech ke střetu muže narozeného v roce 1956 s projíždějícím vlakem. Při srážce utrpěl muž zranění neslučitelná se životem.
     Na místo vyjel koroner a také samozřejmě i rokycanští kriminalisté, kteří prvotním šetřením vyloučili cizí zavinění a dále šetří veškeré okolnosti události,"
uvedla nám mluvčí policie.

     Podle našich informací vše zatím nasvědčuje tomu, že s největší pravděpodobností šlo o sebevraždu.