Aktuálně Foto

Vražedné šílenství, první ženu svázal a sexuálně zneužil, druhou zabil sekerou

Přinášíme podrobnosti k oběma úděsným skutkům, ke kterým došlo včera v Třemošné a v noci na dnešek v Plzni

Autor: Jana Holá pondělí 21. října 09:46 , aktualizace 11:17

Napadení Sebevraždy Sexuální deviant Smrt Vražda Zadržení pachatele

Partner článku – Express servis


     Jak jsme slíbili, přinášíme podrobnosti k obou vraždám, ke kterým včera a v noci na dnešek došlo. Již ráno jsme uvedli, že první vražda byla ve stádiu pokusu a druhá byla bohužel dokonaná.

     Pachatel, kterým měl být podle našich informací lékař a primář MUDr. V. Č. narozený v roce 1984, nejprve včera během dne v Třemošné zbil, svlékl, svázal, pohlavně zneužil a poté se pokoušel uškrtit první ženu. Napadená běsnění muže naštěstí přežila.

     Poté se útočník přesunul do Plzně do ulice na Chmelnicích, kde extrémně brutálně zavraždil mladou lékařku, přičemž měl podle informací z místa použít nůž a sekeru. 
     Poté se V. Č. neúspěšně pokusil podřezat a následně byl zadržen zásahovou jednotkou.
     "Mohu potvrdit, že jsme na místě zasahovali, u muže bylo nutné zajištění vitálních funkcí a následný transport do nemocnice. U ženy lékař konstatoval zranění neslučitelné se životem," uvedla nám mluvčí záchranné služby.

     Co bylo motivem mužova běsnění nám v tuto chvíli známo není. Čekáme na zprávu policie a po obdržení informace samozřejmě doplníme.



O úděsném případu jsme poprvé informovali v článku:

Vražda v Plzni a pokus o vraždu v Třemošné

     O vraždě poblíž obce Nové Domky, ke které došlo o tomto víkendu, od nás již víte. Bohužel nyní musíme informovat o dalších dvou vraždách, které se staly v noci na dnešek, přičemž první byla ve stádiu pokusu a druhá byla dokonaná.

      Pachatel, podle našich informací lékař, nejprve v neděli v Třemošné napadl a svázal ženu, ta jeho útok naštěstí přežila a dokonce se sama dokázala osvobodit. Následně ale v Plzni na Vinicích v bytě velice brutálně zavraždil další ženu, mladou lékařku, a poté se na místě pokusil o sebevraždu.

     "Od včerejšího dne se v Plzeňském kraji zabýváme dalšími zvlášť závažnými zločiny vraždy, přičemž se v jednom případě jedná o vraždu ve stádiu pokusu, v druhém případě pak bohužel o dokonaný trestný čin.
      Muže, který je podezřelý z obou skutků, a který chtěl následně spáchat sebevraždu, zadrželi po násilném vstupu do bytu policisté ze zásahové jednotky. Na případech pracují krajští kriminalisté.
     Prozatím není možné k událostem sdělit další konkrétnosti. Informace však doplníme, až to s ohledem na trestní řízení bude možné," uvedla k případu mluvčí policie.

      Připravujeme další informace.


Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.