Foto

Střet auta s vlakem

Řidič v dešti nedobrzdil před železničním přejezdem

Autor: Jana Holá čtvrtek 5. září 15:31 , aktualizace 15:31

Nehody Železniční nehoda

Partner článku – Autocentrum Jan Šmucler


     Včera po sedmé hodině v podvečer došlo na železničním přejezdu od obce Vísky na Mirošov ke střetu vlaku s osobním autem.  

     Na místo nehody okamžitě vyjeli policisté i hasiči. Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a pomohli z vlaku cestujícím. Ke zranění osob naštěstí nedošlo, takže zásah záchranářů nebyl potřeba. 

     "Řidič narozený v roce 1988 jel s vozidlem Volkswagen Passat po silnici třetí třídy ve směru od obce Vísky na Mirošov, kdy dle dosud zjištěných skutečností v mírném klesání nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu vozovky v hustém dešti, nedobrzdil a vjel na železniční přejezd, kde došlo ke střetu s projíždějící vlakovou soupravou.
     U řidiče i strojvedoucího byly provedeny dechové zkoušky s negativními výsledky a žádná z osob neutrpěla zranění. Nehodou se dále zabývají policisté z dopravního inspektorátu Rokycany,"
uvedl nám tiskový mluvčí policie.


Autocentrum Jan Šmucler

Autocentrum Jan Šmucler Naší vizí je být exkluzivním rodinným dealerstvím, které se výrazně odlišuje od konkurence a svými službami a péčí ji vysoce převyšuje.