Foto Pátrání Video

Poznáte tohoto zloděje?

Policisté pátrají po dalším zloději kol, muž tentokrát kradl v Plzni na Roudné

Autor: Petr Novák středa 11. září 13:44 , aktualizace 14:24

Krádež Pátrání

Partner článku – Express servis


     S prosbou o pomoc se na nás obrátil čtenář z Plzně, kterému ze zahrady neznámý pachatel odcizil kolo, přičemž ho natočila kamera:


Dobrý den,
     v noci ze soboty na neděli okolo čtvrt na tři ráno mi bylo ze zahrady v Dělnické ulici v Plzni odcizeno kolo Rockrider typu ST 120. 
     Na kole byly oranžové proužky v rámci designu kola, tyto proužky jsou z obou stran, jeden je na tyči rámu nad přehazovačkou a druhý je stejně umístěn na rámu pod přehazovačkou. Další oranžový pruh je kolem dokola na tyči rámu hned nad ozubeným kolem šlapek. 
     Na horním rámu je ze strany i ze z hora oranžově napsáno "120". Vidlice kola je celá bílá a cca uprostřed je z obou stran kola na bílé vidlici napsáno číslo "80" a hned pod ním je oranžový pruh.
     Na řídítkách jsou na obou stranách na krajích gripů přidělané stříbrné vztyčené řídítkové postranní gripy. Stříbrné gripy byly pořízeny jako doplňky jako i černé blatníky. Dále na sedačce zespod zezadu připnutý a zamknutý hnědý gumový lankový zámek na kolo.
     V trojúhelníku rámu kola byl na spodní tyči přidělaný klasický stojan na láhev hliníkové barvy.

     Případ samozřejmě řeší Policie ČR, ale uveřejnění na stránkách Krimi - Plzeň by podle mě mohlo také hodně pomoci, takže bychom chtěl poprosit čtenáře, aby policii informovali v případě, že kolo někde uvidí, nebo zloděje poznají.

                   Děkuji Ludvík



Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.