Foto

Vážná dopravní nehoda u Plzně

U Losiné zasahují všechny záchranné složky

Autor: Petr Novák 25. října 2023 20:31 , aktualizace čtvrtek 26. října 10:46

Doprava Nehody

Partner článku – Express servis


     Dnes večer před osmou hodinou došlo na konci Losiné ve směru jízdy od Plzně k vážné dopravní nehodě. Z místa byla hlášena dvě auta v příkopu, přičemž jedno z nich bylo převrácené a v něm měla být zaklíněna žena, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody, vyproštění řidičky nakonec nebylo nutné, protože jí z vozu pomohli svědci nehody ještě před příjezdem záchranných složek. Záchranáři si ženu převzali a po ošetření ji transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň. Hasiči dále zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření.

     Policie nehodu na místě šetří, čekáme na jejich zprávu a po obdržení ji samozřejmě doplníme.

Aktualizace: 

     "Dne 25. října v 19:40 hodin jel po vozovce silnice I. třídy č. 20 ve směru od Plzně k obci Chválenice řidič narozený v roce 2001 s vozidlem tovární značky BMW a zahájil předjíždění nákladního vozidla, kdy před tímto nákladním vozidlem jelo osobní vozidlo tovární značky Volkswagen řidičky narozené v roce 1967, která jela ve stejném směru jízdy a odbočovala vlevo. Došlo ke střetu a poté byla obě vozidla odražena vpravo do travnatého příkopu. Celková hmotná škoda na vozidlech činí 405 tisíc korun. Dechové zkoušky byly u řidiče i řidičky negativní," doplnila tisková mluvčí policie.

     Podle svědků k nehodě mělo dojít tak, že velmi rychle jedoucí mladý řidič s vozem BMW předjížděl nákladní vozidlo, a během tohoto manévru doslova smetl vozidlo značky Volkswagen, které jelo ve stejném směru, tedy od Plzně, a jehož řidička odbočovala doleva.

     Řidiči pozor, zásah na místě v tuto chvíli stále ještě probíhá. Průjezd je možný kyvadlově.


 


Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.