Foto Video

Vážná dopravní nehoda v Plzni na Borech

Dva zraněné policisty transportují záchranáři do nemocnice

Autor: Karel Aleš středa 19. června 12:20 , aktualizace pátek 21. června 13:04

Doprava Nehody

Partner článku – Toyota Dolák


     Dnes těsně po poledni došlo v Plzni ve Folmavské ulici k vážné dopravní nehodě, během které se střetlo služební vozidlo policie s dalším vozem.


     Z místa bylo hlášeno převrácení policejního vozu a zranění dvou policistů, takže k nehodě okamžitě vyjely všechny záchranné složky.

     Během nehody utrpěli zranění dva policisté, řidička civilního vozu vyvázla v podstatě bez zranění. Oba policisty záchranáři transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň.

     Hasiči mezitím zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

     Podle informací z místa k dopravní nehodě došlo tak, že řidička jedoucí ve voze Hyundai se v prostoru křižovatky Folmavská x Stavební x odbočka k Lidlu střetla s policejním vozem jedoucím k případu pod majáky. Policejní vůz byl po střetu odražen mimo silnici, kde narazil do značky a semaforu pro chodce, načež se převrátil na střechu. 

     Článek doplníme o zprávu policie ihned, jakmile bude k dispozici.

     Folmavská je uzavřena od Stavební až po Borskou a policie odklání provoz.

Aktualizace:

     "Na místo události vyrazily naše posádky a po příjezdu si do péče převzaly dva muže, které vyšetřily, zajistily a následně oba transportovaly se středně těžkými zraněními, ale mimo ohrožení života a při vědomí, na Urgentní příjem Fakultní nemocnice na Lochotíně. Třetí osoba na místě byla vyšetřena, utrpěla pouze drobnou odřeninu na dolní končetině a byla ponechána na místě," sdělil nám k nehodě tiskový mluvčí záchranářů.

     "Okolnostmi a příčinou nehody, při které se služební vůz policie se zapnutým světelným a zvukovým výstražným zařízením v prostoru křižovatky střetl s osobním vozem, se v současné době zabýváme. Požití alkoholu bylo u všech účastníků nehody vyloučeno provedenými dechovými zkouškami," doplnila tisková mluvčí policie.


 


 

Toyota Dolák

V současné době je společnost TOYOTA Dolák jediným autorizovaným partnerem značky TOYOTA v jihočeském a plzeňském kraji a také od Příbrami až po Prahu. Naším cílem je mít spokojené zákazníky, kteří k nám cítí důvěru a vědí, za jaké služby u nás platí. Jsme rádi, že se nám tento cíl daří naplňovat.