Foto Pátrání

"Srazil mě autem a zbaběle ujel, pomozte mi prosím!"

Muž, který při nehodě utrpěl vážná zranění, prosí veřejnost o pomoc a nabízí odměnu za informace vedoucí k vypátrání řidiče

Autor: Karel Aleš pátek 12. července 18:40 , aktualizace 18:40

Cyklista Nehody Pátrání


     S prosbou o pomoc se na nás obrátil muž, o kterém jsme psali v souvislosti s vážnou dopravní nehodou, během které mu zatím neznámý řidič způsobil rozsáhlá zranění:

Vážení čtenáři, 

     dovoluji si Vás touto cestou oslovit a požádat o pomoc. Krimi-Plzeň minulý měsíc zveřejnila článek o dopravní nehodě z neděle 9. června, během které řidič osobního automobilu Škoda Octavia Combi I. generace stříbrné barvy před půl druhou odpoledne srazil v Klatovech v Koldinově ulici ve směru k ulici Dr. Sedláka cyklistu a následně, aniž by mu poskytl pomoc, z místa nehody ujel.

     Oním sraženým cyklistou jsem bohužel byl já, a právě v souvislosti s touto nehodou Vás prosím o pomoc s identifikací řidiče výše uvedeného vozu.

     V důsledku nehody jsem byl delší dobu hospitalizován v nemocnici a zranění, která jsem při nehodě utrpěl, bohužel stále ještě nejsou doléčena a pořád mě omezují v běžném způsobu života.

     Svědkům nehody, kteří mi na místě poskytli první pomoc a zavolali záchranku, bych rád tímto způsobem veřejně vyjádřil poděkování. Jejich pomoci si velice vážím!

     Troufám si tvrdit, že při způsobení dopravní nehody by každý normální řidič zastavil a zraněnému poskytl pomoc. Stejně tak jsem toho názoru, že člověk, který způsobí nehodu, a poté zbaběle ujede, nemá mít možnost řídit automobil, protože evidentně mezi normální řidiče nepatří a je hrozbou pro všechny ostatní.

     Proto Vás prosím, pokud máte informaci, která může policii pomoci v pátrání po tomto bezohledném řidiči, sdělte ji prosím na tísňovou linku 158 nebo na telefonní číslo 774313394.

     Za poskytnutí informace, která přímo povede k identifikaci řidiče nabízím finanční odměnu.

                 Moc děkuji všem za přečtení a případné sdílení, ať se to dostane k co nejvíce lidem 

                                               Petr (celé jméno má redakce k dispozici)


O nehodě jsme před měsícem informovali v článku:

Řidič srazil cyklistu a zbaběle ujel

     K první dopravní nehodě došlo v neděli 9. června před půl druhou odpoledne v Koldinově ulici v Klatovech.
     "Neznámý řidič s osobním vozidlem tovární značky Škoda v provedení combi a podle dosud zjištěných informací pravděpodobně stříbrné barvy, jel ve směru od průmyslové zóny směrem ke křižovatce s ulicí Dr. Sedláka.
     Před autobusovou zatáčkou MHD měl dojet cyklistu na jízdním kole, kterého následně předjel a po jeho předjetí měl z nezjištěných příčin prudce zabrzdit, čímž došlo ke střetu přední částí jízdního kola s levou zadní částí automobilu Škoda. 
     Cyklista po střetu upadl na pozemní komunikaci, způsobil si zranění a byl transportován do nemocnice k ošetření. Řidič vozidla bezprostředně po nehodě z místa odjel,"
 popsala nám mluvčí policie.

     Policie žádá svědky tohoto střetu, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě nebo řidiče, jež v uvedenou dobu místem projížděli a mohou doložit záznamy z palubních kamer, i řidiče předmětného vozidla Škoda, aby se přihlásili osobně na dopravním inspektorátu v Klatovech, nebo zatelefonovali na číslo 974 334 251 či 974 334 260, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

HC Škoda Plzeň

HC Škoda Plzeň je český extraligový klub, mistr ligy ze sezóny 2012/2013, který byl založen v roce 1929.