Foto

Střet chodce s tramvají

Muže s vážnými zraněními transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín

Autor: Jana Holá neděle 28. července 10:16 , aktualizace 10:52

Nehody

Partner článku – Ecocity taxi


     Dnes ráno po páté hodině došlo v Plzni na Palackého náměstí ke střetu chodce s tramvají. Na místo samozřejmě okamžitě po oznámení události vyjížděly všechny záchranné složky.

      "U této události zasahovala naše výjezdová skupina i s lékařem a také inspektor provozu. Muž narozený v roce 1964 byl po nezbytném ošetření na místě transportován s vážným zraněním, ale při vědomí, na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedl nám mluvčí záchranářů.

     Podle informací z místa měl muž vstoupit přímo před přijíždějící tramvaj linky 1/2 jedoucí směrem na Skvrňany, takže řidič tramvaje již neměl šanci střetu zabránit.

     Mluvčí policie nám svědky popsaný děj potvrdila s tím, že řidič tramvaje měl test na přítomnost alkoholu negativní, ale chodec narozený v roce 1964 nadýchal téměř jedno promile. Doplnila také, že nehoda je stále v šetření.




Ecocity taxi

Není Vám lhostejná příroda? Přejete si cestovat pohodlně a zároveň být šetrní k životnímu prostředí? Ať už preferujete ekologickou nebo luxusní jízdu, s námi máte na výběr. Naše flotila je vybavena moderními a velice komfortními vozy ŠKODA Octavia CNG, ŠKODA ENYAQ iV.