Místo do vody skočil z několika metrů na beton a tak nakonec skončil ve vrtulníku leteckých záchranářů

Když vám radí nechodit se koupat opilý, myslí to s vámi dobře, třeba se nemusíte trefit do řeky

Autor: Jana Holá středa 10. července 15:46 , aktualizace 16:34

Partner článku – Ecocity taxi


     Dnes odpoledne před půl třetí vyjížděly všechny záchranné složky k nahlášenému pádu muže do řeky poblíž náhonu vodní elektrárny v ulici Na Valše v Sušici. Po příjezdu na místo události se ukázalo, že nešlo o pád přímo do řeky, ale na betonovou plochu. Muž spadl z výšky dva až tři metry a vážně se zranil na hlavě.

     Podle informací z místa měl být muž silně opilý, vše vysvětloval touhou se jít vykoupat a záchranným složkám se pak velmi omlouval. Vzhledem k jeho stavu na místo letěl i vrtulník letecké záchranné služby, jehož posádka si zraněného převzala.

     "Mohu potvrdit, že jsme muže narozeného v roce 1983 letecky transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín s úrazem hlavy po pádu na beton. Pacient byl při vědomí," doplnila informace mluvčí záchranářů.

Foto: ilustrační

Ecocity taxi

Není Vám lhostejná příroda? Přejete si cestovat pohodlně a zároveň být šetrní k životnímu prostředí? Ať už preferujete ekologickou nebo luxusní jízdu, s námi máte na výběr. Naše flotila je vybavena moderními a velice komfortními vozy ŠKODA Octavia CNG, ŠKODA ENYAQ iV.