Ve studni bylo nalezeno lidské tělo - aktualizováno

Na místě nyní pracují kriminalisté, koroner a hasiči

Autor: Karel Aleš úterý 8. října 12:14 , aktualizace 12:14

Smrt


     Dnes po sedmé hodině ráno bylo ve studni u jednoho z domů v Pernarci, což je obec ležící na severu Plzeňska asi dvanáct kilometrů severozápadně od Města Touškova, nalezeno tělo muže bez známek života.

     Na místo vyjeli policisté a hasiči, povolán byl samozřejmě také koroner a výjezd kriminální policie. V současné době se řeší vytažení těla ze studny, aby mohlo být ohledáno, zjištěna totožnost a určena příčina smrti.

     "Mohu potvrdit, že jsme přijali oznámení o nálezu těla muže ve studni, v tuto chvíli na místě pracují kriminalisté a probíhají prvotní úkony," uvedla nám tisková mluvčí policie s tím, že zatím není známa ani totožnost zemřelého, ani to, jak se do studny dostal.

     Případ samozřejmě dále sledujeme a informace budeme aktualizovat. 

Aktualizace:

     Podle informací z místa je zemřelým muž, který v obci pracovně bydlel a v domě, na jehož pozemku do studny spadl, byl včera na návštěvě, ze které si údajně měl odejít koupit alkohol. Právě obyvatel domu ho pak v ranních hodinách ve studni nalezl.

     "Dnešního dne v ranních hodinách jsme přijali jsme oznámení o nálezu osoby bez známek života v jedné obci na severním Plzeňsku. Na místo byl vyslán výjezd skupiny kriminální policie a vyšetřování k provedení prvotních úkonů a zjišťujeme veškeré okolnosti události.
     Policisté při ohledání místa činu nezjistili známky cizího zavinění a u zemřelého muže narozeného v roce 1982 nařídili soudní pitvu. Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti a případem se i nadále zabýváme,"
uvedla před polednem tisková mluvčí policie.

Foto ilustrační