Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet vozů na Borech

K dopravní nehodě vyjely všechny záchranné složky

Autor: Petr Novák úterý 30. dubna 10:38 , aktualizace 11:43

Nehody


     Dnes před desátou hodinou dopoledne došlo na křižovatce Klatovské třídy, Sukovy ulice a ulice 17. listopadu v Plzni k dopravní nehodě, během které se střetly osobní vozy Škoda a Seat.

     Z místa bylo účastníky nehody nahlášeno možné zranění osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky, na místě se ale ukázalo, že záchranáři nejsou potřeba, protože řidič i řidička ošetření odmítli.

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, podle prvotních informací však řidička vozu Škoda jedoucí po Klatovské třídě směrem od centra při odbočování vlevo nedala přednost protijedoucímu vozu Seat.
     Řidička i řidič se podrobili dechovým zkouškám na alkohol, oba s negativním výsledkem.

     Nehoda částečně blokuje křižovatku, s opatrností však lze projet.

Aktualizujeme:

     "Příčinou dopravní nehody je nedání přednosti. Dopravní nehoda se obešla bez zranění. Řidič i řidička měli negativní dechové zkoušky. Byl sepsán euroformulář, dopravní policisté nehodu vyřešili na místě v příkazním řízení uložením pokuty," doplnila mluvčí policie.



dokrabic.cz

Jsme přepravní a vyklízecí společnost, která nabízí své stěhovací služby po celé České republice. Zejména se zaměřujeme na vyklízení bytů, stěhování domů nebo provozoven a bourání objektů. Vykupujeme interiérové nebo exteriérové vybavení a techniku.