Foto

Při další dnešní dopravní nehodě byly zraněny i tři děti

Řidič během odbočování vlevo nedal přednost protijedoucímu vozidlu

Autor: Jana Holá středa 4. září 17:28 , aktualizace 17:28

Nehody


     Dnes odpoledne došlo na silnici II/230 u Ostrovu u Stříbra k dopravní nehodě, během které se srazila dvě osobní auta.

     Z místa bylo hlášeno zranění několika osob včetně dětí, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči kromě poskytnutí předlékařské péče provedli zajištění místa nehody, protipožární opatření a likvidaci uniklých pohonných hmot.
     "Naši záchranáři si převzali do péče jednu ženu a tři děti, které transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň s lehkými zraněními," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     "Řidič osobního vozidla Hyundai narozený v roce 1959 jel ve směru jízdy od obce Ostrov u Stříbra na Stříbro a podle dosud zjištěný skutečností při odbočování vlevo nedal přednost protijedoucímu vozidlu tovární značky Seat Leon, které řídila řidička narozená v roce 1992, následkem čehož došlo ke střetu přední části vozidla Seat s pravou boční částí vozidla Hyundai.
      Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky vozidla Seat a tří nezletilých spolujezdců. Dále došlo ke zranění spolujezdkyně z vozidla Hyundai narozené v roce 1972. Provedené dechové zkoušky byly u řidiče i řidičky negativní, příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají dopravní policisté z územního odboru Tachov," doplnila tisková mluvčí policie.

Foto HZS

BYTOVÝ DŮM SLOVANSKÁ

POHODLNÉ BYDLENÍ V CENTRU PLZNĚ – Výborná lokalita ve všech ohledech Projekt výstavby bytového domu na Slovanské v Plzni zúročuje výhody malé vzdálenosti do městského centra a zázemí městské čtvrti Slovany.