Foto

Střet čtyř vozů u Rokycan - aktualizováno

Do článku byly doplněny nové informace a fotografie

Autor: Petr Novák středa 10. července 15:09 , aktualizace 15:09

Doprava Nehody

Partner článku – Express servis


     Dnes těsně po půl desáté dopoledne došlo na silnici mezi Hrádkem a Rokycany k dopravní nehodě, během které se střetly celkem čtyři osobní vozy.

     Z místa bylo hlášeno zranění a zaklínění osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody, provedli vyproštění jedné osoby zaklíněné ve voze a postarali se o protipožární opatření.

     Záchranáři si do péče převzali celkem dvě zraněné. "Z místa jsme transportovali ženu narozenou v roce 1964 s lehkým zraněním, ale z důvodu mechanismu nehody na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Ženu narozenou v roce 1970 jsme transportovali s lehkým zraněním do nemocnice v Rokycanech," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     "Řidič s vozidlem Škoda Fabia jel ve směru od Rokycan na Mirošov a z dosud přesně nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde nejprve poškodil zrcátko protijedoucímu vozidlu Chevrolet Aveo a poté se střetl s automobilem Renault Clio, který kvůli nárazu skončil na střeše.
      Fabia pak ještě zhruba 40 metrů pokračovala v jízdě v protisměru, než narazila do dalšího automobilu značky Renault Clio a vozidla se o sebe zastavila.
     Všechna tři poškozená vozidla řídily ženy a dechové zkoušky na alkohol byly u všech účastníků nehody negativní a nehodou se budou dále zabývat policisté z dopravního inspektorátu Rokycany," doplnil informace mluvčí policie s tím, že řidič Fabie byl narozen v roce 1949, řidička Chevroletu v roce 1970, řidička Renaultu Clio v roce 1964 a řidička Renaultu Mégane v roce 1970.

     Silnice byla po dobu zásahu zcela uzavřena.

Foto: HZS

Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.