Aktuálně Foto

Střet auta s motocyklistou

Dopravní nehodu na Borských polích v Plzni šetří policisté

Autor: Petr Novák čtvrtek 17. října 16:21 , aktualizace 17:00

Nehody

Partner článku – Sapelo


     Dnes před čtvrtou hodinou odpoledne došlo na křižovatce Technické a Inženýrské ulice v Plzni na Borech k dopravní nehodě, během které se střetl motocykl Kawasaki s vozem Škoda Fabia.

     Z místa bylo hlášeno zranění motocyklisty narozeného v roce 2002, takže k nehodě vyjeli krom policistů i záchranáři. Ti si mladého muže převzali do péče a po ošetření ho ponechali na místě, jelikož jeho stav nevyžadoval transport do nemocnice.

     Podle informací z místa jel motocyklista Technickou ulicí směrem k Folmavské, když mu nedala přednost řidička protijedoucího vozu Škoda odbočující vlevo do Inženýrské.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, zatím je možné pouze uvést, že motocyklista i řidička měli dechové zkoušky na alkohol s negativními výsledky. 

Sapelo

Jsme ověřený eshop a přímý výrobce kufrů ROWEX, známých pro praktičnost a moderní design. Nabízíme i funkční oblečení značky Hohenhorn, spojující styl a kvalitu. Dbáme na osobní přístup a zákaznický servis, který vám zajistí pozitivní zkušenost. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.