Foto

Ranní střet auta s motorkou

Nepozornost řidiče poslala motocyklistu do nemocnice

Autor: Karel Aleš pátek 19. července 08:38 , aktualizace 09:02

Doprava Nehody

Partner článku – Ecocity taxi


     Dnes před šestou hodinou ráno došlo na silnici 195 ve Stráži na Tachovsku k dopravní nehodě, během které se srazil motocykl s autem.

     Z místa bylo hlášeno zranění motocyklisty, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a během zásahu kyvadlově řídili provoz, zatímco záchranáři se postarali o zraněného muže.
     "Muže narozeného v roce 1977 jsme transportovali s lehkým zraněním na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedla mluvčí záchranářů.

     "Třiačtyřicetiletý řidič osobního vozidla tovární značky Kia nedal na křižovatce přednost v jízdě sedmačtyřicetiletému motocyklistovi jedoucímu na stroji Honda po hlavní silnici. Došlo ke střetu, kdy motocyklista utrpěl zranění," popsala tisková mluvčí policie a pokračovala: "Dechové zkoušky u obou řidičů byly negativní. Celková škoda na dopravních prostředcích byla vyčíslena na 150 tisíc korun."

Foto HZS



Ecocity taxi

Není Vám lhostejná příroda? Přejete si cestovat pohodlně a zároveň být šetrní k životnímu prostředí? Ať už preferujete ekologickou nebo luxusní jízdu, s námi máte na výběr. Naše flotila je vybavena moderními a velice komfortními vozy ŠKODA Octavia CNG, ŠKODA ENYAQ iV.