Těžce opilý muž se bavil střelbou z okna

Po zadržení muž nadýchal 2,73 promile a zajištěná zbraň byla s největší pravděpodobností naštěstí pouze plynovka

Autor: Jana Holá čtvrtek 27. června 18:56 , aktualizace 19:51

Alkohol Záchytka Zadržení pachatele Zbraně

Partner článku – Alfa Tactical


     Dnes krátce před pátou hodinou odpoledne oznámila žena, že se v jednom z bytových domů v ulici Mládežníků v Rokycanech střílí. Na místo proto samozřejmě okamžitě vyjelo několik hlídek policie. 

     Policisté po příjezdu k domu spatřili v jednom z oken muže, který skutečně manipuloval s revolverem. Hlídka proto vstoupila do domu, a protože muž nespolupracoval, museli ho policisté zpacifikovat za pomoci donucovacích prostředků.
     Použitá zbraň byla policisty zajištěna a podle našich informací se s největší pravděpodobností jednalo o takzvanou plynovku, tedy expanzní zbraň na slzotvorné či akustické nábojky, neschopnou vystřelit skutečný projektil.

     "Mohu potvrdit, že jsme museli omezit na osobní svobodě muže narozeného v roce 1983. Dechová zkouška na přítomnost alkoholu u něj byla pozitivní s výsledkem 2,73 promile.
     Muž byl převezen k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici a policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví,"
doplnil informace mluvčí policie.


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.