Foto

Zanechal dopis na rozloučenou

Po muži vyhrožujícím sebevraždou pátrali policisté i strážníci

Autor: Karel Aleš úterý 22. října 18:28 , aktualizace 18:28

Městská policie

Partner článku – Ski klinovec


     Včera večer, krátce před půl desátou, zahájili policisté ve spolupráci s plzeňskými strážníky pátrání po třicetiletém muži z Plzně, který který doma zanechal dopis na rozloučenou a od té doby se neozýval rodině.

     "Policie uvedla, že muž byl naposledy lokalizován v okolí Mánesovy ulice a mohl by se pohybovat kolem vozidla značky Škoda nebo ho přímo užívat," upřesnila nám informace tisková mluvčí městské policie.

     Strážníci ze služebny Bory okamžitě zareagovali, vydali se prohledávat určenou oblast a pouhých pět minut po přijetí žádosti o pomoc při pátrání muže skutečně objevili, konkrétně v ulici V Bezovce.

     "Muž ležel na zadním sedadle zaparkovaného vozu a dle svých slov se v něm chystal přespat. Strážníci muže předali kolegům z Policie ČR, kteří si ho převzali k dalším úkonům," doplnila na závěr mluvčí. 

Foto MP

Ski klinovec

Největší lyžařsky propojený areál v ČR. Přes 31 km sjezdovek všech obtížností. 5 lanovek z toho 3 s oranžovou bublinou. Luxusní večerní lyžování na modré sjezdovce dlouhé 1,5km a s nejnovější lanovkou s vyhřívanými sedadly. Lyžařská škola s dětským parkem s posuvnými pásy v Jáchymově.