Foto

Řidič vjel přímo před tramvaj

Dopravní nehoda zkomplikovala veřejnou dopravu v Plzni na Borech

Autor: Jana Holá úterý 17. září 09:01 , aktualizace 09:18

Doprava Nehody

Partner článku – Sjednejto.cz


     Dnes krátce po osmé hodině ráno došlo v Kaplířově ulici v Plzni před Úřadem práce k dopravní nehodě, během které se střetl osobní vůz značky Škoda Fabia s tramvají linky číslo 4.

     Nehoda se naštěstí obešla bez zranění, ale na místo krom policistů museli v rámci uvolnění provozu na tramvajové trati vyjet i hasiči. Ti zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a odtlačili osobní vůz z kolejiště.

     Podle informací z místa k dopravní nehodě došlo tak, že řidič Fabie jedoucí od Klatovské třídy odbočoval vlevo k Úřadu práce a vjel přímo před souběžně jedoucí tramvaj jejíž řidička již neměla šanci střetu zabránit. Oj tramvaje zasáhla hlavně přední kolo vozu a naštěstí pro posádku nepronikla do kabiny vozu. 

     Policisté u řidiče osobního vozu i u řidičky tramvaje vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami, takže nehodu mohli vyřešit příkazem na místě, tedy pokutou řidiči osobního vozu.

     Následkem dopravní nehody bylo pětadvacetiminutové zpoždění tramvají, nyní je již provoz zcela obnoven. 

Foto KP a HZS

Sjednejto.cz

Jsem Hledáček a mám neveřejné nabídky jen pro Vás. Co to je neveřejná nabídka? Co jsou neveřejné nabídky?Zjednodušeně jsou to nabídky, ke kterým se jako jednotlivec nemáte šanci dostat.