Foto Pátrání

Poznáte ženu na fotografii?

Policie pátrá po ženě, která je podezřelá z krádeže peněženky v Husově ulici v Plzni

Autor: Petr Novák pátek 21. června 11:03 , aktualizace 11:03

Krádež Pátrání

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři


     Policisté stále pátrají po ženě, která v sobotu 20. dubna v půl druhé odpoledne v obchodě s potravinami v Husově ulici v Plzni využila toho, že zákazník platící před ní na pultu zapomněl peněženku, ve které byla finanční hotovost, osobní doklady a platební karta. Žena nejprve peněženku přikryla rukou a poté ji rychle strčila do kapsy.

     Protože se dosud nepodařilo ztotožnit podezřelou, jejíž fotografii policisté získali z kamerového záznamu, obracejí se policisté znovu s žádostí o pomoc na veřejnost.

     "Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež v jednočinném souběhu s přečinem neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," uvedla tisková mluvčí policie.

     Policisté žádají občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu, která je na fotografii, aby informace sdělili na nejbližším obvodním oddělení nebo zavolali na linku 158. 

Foto PČR

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.