Foto

Poznáte muže na fotografiích?

Policie šetří případ vloupání do restaurace v Galerii Slovany

Autor: Karel Aleš 8. června 2021 13:01 , aktualizace 13:01

Krádež Vloupání

     Policie se samozřejmě snaží veškerou trestnou činnost objasnit v co nejkratším možném čase, někdy to ale není možné a vyšetřování se vleče. Ani v takových případech ale policisté nepolevují a když vyčerpají všechny ostatní možnosti, obracejí se s žádostí o pomoc na veřejnost.

     Policisté vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež. Dosud neznámý pachatel, či pachatelé, v noci z 5. na 6. března vnikl v nákupním centru Galerie Slovany v Plzni do restaurace, která se nachází v 1. patře a za použití násilí otevřel dvě pokladny, odkud odcizil finanční hotovost přes deset tisíc korun.

     Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých jsou zachyceni dva muži, kteří by mohli být buď podezřelými, nebo svědky důležitými pro trestní řízení.
     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR