Foto Pátrání

Poznáte muže na fotografii?

Policie pátrá po muži, který neoprávněně vybíral hotovost kradenou kartou

Autor: Petr Novák pondělí 7. října 11:24 , aktualizace 11:27

Krádež Pátrání

Partner článku – Cortusa_group


     Policisté se stále zabývají případem krádeže, ke které došlo 17. května mezi jednou až třetí hodinou ráno na předzahrádce jednoho z plzeňských barů nedaleko centra města. Dosud neznámý pachatel tam ze stolu odcizil volně odložený mobilní telefon a peněženku s osobními doklady a platebními kartami, se kterými následně provedl několik neoprávněných plateb.

     Protože se zloděje dosud nepodařilo vypátrat, obracejí se policisté s žádostí o pomoc na veřejnost.

     Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a v rámci prověřování získali fotografii z kamerového záznamu, na které je zachycen muž, který z odcizené karty neoprávněně vybíral hotovost.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Cortusa_group

Pečlivě vybíráme místa, kam umístíme naše projekty. Můžete si tedy být jisti bezpečnou lokalitou v blízkosti přírody i dostupnou z hlediska občanské vybavenosti. Neděláme jen pouhé stavební projekty. Našim klientům plníme sny a přání a pomáháme jim tak vytvořit opravdový domov.