Foto Pátrání

Poznáte podezřelého z vloupání do domu na Slovanech?

Policisté prosí veřejnost o pomoc při ztotožnění muže na fotografiích

Autor: Jana Holá pátek 23. srpna 10:41 , aktualizace 10:44

Krádež Pátrání

Partner článku – Patron boxing


     Policisté se stále zabývají případem krádeže věcí ze sklepa rodinného domu ve Slovanské ulici v Plzni, ke které došlo ve čtvrtek 30. května, a protože se dosud nepodařilo pachatele vypátrat, obracejí se nyní s prosbou o pomoc i na veřejnost. 

     Zatím neznámý pachatel při krádeži odcizil snowboard, různé druhy oblečení a elektroniku, čímž způsobil okradeným škodu patnáct tisíc korun. 

     Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a v rámci prověřování případu policisté získali fotografie, na kterých je zachycen podezřelý muž.      

     Tímto policie prosí o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR


Patron boxing

Profesionální boxerská stáj Jsme profesionální boxerská stáj, která se snaží pozvednout kvalitu českého a slovenského boxu. Naším cílem je podporovat mladé talenty a dát jim ty nejlepší možné podmínky pro budoucí kariéru.