Aktuálně Foto

"Ahoj, zdravíme z Jeseníku!"

Sedmnáct strážníků plzeňské městské policie vyjelo na pomoc do Jeseníku zasaženého rozsáhlými povodněmi

Autor: Jana Holá sobota 21. září 13:56 , aktualizace 14:17

Městská policie

Partner článku – Město Plzeň


     Včera po poledni odjelo sedmnáct strážníků Městské policie Plzeň do Jeseníku, který byl nedávno postižen rozsáhlými povodněmi. Cílem jejich cesty je poskytnout pomoc při odstraňování následků této přírodní katastrofy a podpořit místní obyvatele i záchranné složky při obnově zasaženého města. Na místě budou strážníci pracovat několik dní.

     "Strážníci budou na místě pomáhat s úklidovými pracemi, odstraňováním naplavenin a jiných následků povodní a budou k dispozici pro jakékoli případné další úkoly. Těmto sedmnácti kolegům přeji šťastnou cestu a hodně fyzických i psychických sil při několikadenní náročné práci,“ uvedl nám včera velitel městské policie.

     „Děkuji všem, kteří se rozhodli zapojit do pomoci městům a obcím, které pomoc potřebují. Vážím si toho, že se k hasičům přidali i plzeňští strážníci. Je to důkaz, že plzeňská městská policie má v řadách skvělé lidi a toho si jako primátor velmi vážím,“ připojil se plzeňský primátor.

Jeseník dnes

     "Makáme a neflákáme se! Nekonečné vrstvy bláta, zatopené sklepy a nánosy všeho, co si jen dokážete představit. Všude bude ještě spousta práce, ale s dobrou partou a trochou sluníčka to hned vypadá o trochu lépe!" vzkazují dnes strážníci z Jeseníku.

     "Děkujeme místním, že se o nás starají jako o vlastní, i za výborný oběd a úsměvy na tváři," dodávají na konec.



Město Plzeň

Víte že má město Plzeň webovou platformu Kalendář akcí? Jejím cílem je vytvářet na jednom místě dokonalý přehled, co se kde a kdy děje. Akce prezentuje v uživatelsky přívětivém prostředí moderního webu. Zobrazení obsahu je samozřejmě možné i ve vašich mobilních telefonech.