Foto Pátrání

Kriminalisté pátrají po Nikol Kristínkové, které uprchla ze soudem nařízeného ústavního ochranného léčení

Vlivem vysazení předepsaných léků může dojít ke zhoršení jejího zdravotního stavu

Autor: Karel Aleš pondělí 23. září 14:22 , aktualizace 14:53

Pátrání


     Kriminalisté pátrají po devětadvacetileté ženě, která je pacientkou Psychiatrické nemocnice Dobřany a má soudem nařízené ústavní ochranné léčení. Žena v sobotu 21. září po půl třetí odpoledne z nemocnice utekla a do současné doby se nevrátila, ani nepodala o sobě žádnou zprávu.

     Nemocnice trvá na návratu pacientky, protože by vlivem vysazení předepsaných léků mohlo dojít ke zhoršení jejího zdravotního stavu. 

Nikol Kristínková

Datum narození 1. 6. 1995
Pátrání vyhlášeno 21. 9. 2024
Bydliště - okres České Budějovice
Státní příslušnost Česká republika 

     Hledaná žena je štíhlé postavy, vysoké 170 až 175 centimetrů, má hnědé rovné vlasy, modré oči. Na sobě by měla mít bordový svetr s béžovými květy, černé legíny a černo-bordové tenisky. Na horní končetině má tetování nezjištěného motivu.

      Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu této ženy, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158. 


Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.