Pozor na podvodnici

Vedení útulku pro opuštěné psy varuje veřejnost před podvodem páchaným jejich jménem

Autor: Reklama sobota 1. června 20:03 , aktualizace neděle 2. června 03:08

Podvodníci

     Vedení tachovského útulku pro opuštěné psy U Šmudliny by našim prostřednictvím chtělo varovat veřejnost před podvodnicí.

     "Jde o starší paní s blond krátkými vlasy, která včera v Přešticích u Penny chodila s kasičkou a vybírala peníze na náš útulek. Chtěla bych veřejnost upozornit, že žádnou takovou sbírku nepořádáme a pokud vás někdo takový někde na veřejnosti o peníze pro nás požádá, vždy jde o podvod!
     Bohužel se to nestalo poprvé, na konci dubna zase žena s cizím přízvukem vybírala také údajně na nás před obchodním domem v Horšovském Týně a vyprávěla pohádky, jak u nás v útulku sama pečuje o devadesát psů,"
popsala nám podvod skutečná vedoucí útulku Gabriela Jägerová.

     "Pokud někoho takového kdekoli uvidíte na nás vybírat, prosím hned volejte policii," dokončila Gabriela s tím, že policii na podvod již sama upozornila.

Aktualizace:

     Krátce po vydání článku se nám ozvala další podvedená žena, která na falešnou sbírku také přispěla a nám uvedla, že tato podvodnice vybírala na útulek i v pátek u Penny v Domažlicích a lidem pro zvýšení své důvěryhodnosti ukazovala i papíry s údajným ověřeným podpisem. 

Za oponou

Jistota skvělého jídla a pití, vynikající gastronomické zážitky, unikátní a inspirativní prostředí... Chutě. Radost. Zážitky. ZA OPONOU.