"Moc děkuji neznámé ženě, záchranářům i lékařům a sestřičkám!" napsala nám maminka chlapce

Mladík zkolaboval v tramvaji, pomoc mu naštěstí okamžitě poskytli svědci

25. srpna 2023 13:48 , aktualizace 13:57

Záchranáři


"Dobrý den,
     moc bych chtěla vašim prostřednictvím poděkovat paní, která včera dopoledne asi po desáté hodině poskytla pomoc mému synovi, který zkolaboval v tramvaji. Samozřejmě nevím, zda ta paní vaše zpravodajství čte, ale doufám, že se k ní toto moje veliké poděkování dostane.
     Syn jel dělat opravnou zkoušku do školy a zřejmě nezvládl kombinaci stresu, horka i vydýchaného vzduchu v tramvaji, a když jel ze Skvrňan na hlavní nádraží, v Sirkové ulici v tramvaji omdlel.
     Syn si toho moc nepamatuje, ví jen, že na něj paní mluvila, pomáhala mu do příjezdu sanitky a pak se probral až v nemocnici. 
     Tímto bych také v neposlední řadě chtěla poděkovat záchranářům i lékařům a sestřičkám v nemocnici Primaved. Všichni byli naprosto úžasní a o mého syna se skvěle postarali.

            Moc vám všem děkuji
                           Erika"

     Poděkování maminky chlapce jsme dnes dopoledne prostřednictvím mluvčích předali záchranné službě i nemocnici Privamed a doufáme, že se dostane i k zatím neznámé ženě, která mladíkovi v tramvaji pomohla.

     "Záchranáři děkují mamince chlapce, u kterého jsme včera zasahovali, jak za zpětnou vazbu, která nás vždy potěší, tak i za její poděkování, které předáme kolegům, kteří na místě zasahovali.
     Samozřejmě také děkujeme za výbornou spolupráci svědkům události, kteří se nebáli a chlapci pomohli.
    Mladému muži i jeho mamince přejeme hodně zdraví a snad v budoucnu nebudou naše služby potřebovat,"
uvedla nám mluvčí záchranné služby. 

      Obdobná slova použila i mluvčí nemocnice Privamed a taktéž přislíbila předání poděkování lékařům a sestrám, kteří o chlapce pečovali.



Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.