Zfetovaná žena bodla muže do břicha

Plzeňští kriminalisté se intenzivně zabývají dalším případem pobodání

Autor: Jana Holá úterý 25. června 17:44 , aktualizace 18:39

Drogy Napadení Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical


     Od včerejšího večera se plzeňští kriminalisté intenzivně zabývají případem, ke kterému došlo v Hankově ulici okolo osmé hodiny večer. Na místě zasahovali nejen policisté, ale i záchranáři, kteří si převzali vážně zraněného muže, který měl bodné zranění v oblasti břicha. "Ve večerních hodinách došlo k napadení a poranění muže. Naše výjezdové skupiny mu na místě poskytly přednemocniční neodkladnou péči a ve vážném stavu, ale při vědomí, jej transportovaly na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedl nám mluvčí záchranářů.

     Policisté mezitím zadrželi podezřelou ženu, která měla být přítelkyní napadeného muže, což později potvrdila i tisková mluvčí policie.

     Podle mluvčí mělo dojít k hádce mezi partnery, kdy vše nakonec vyústilo k tomu, že jednatřicetiletá žena způsobila třiatřicetiletému muži bodné poranění.

     Policisté ženu, která byla pod vlivem drog, umístili do cely předběžného zadržení. Ve věci následně zahájili úkony trestního řízení ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví. Po výslechu obou se samozřejmě ale nedá vyloučit ani překvalifikování na trestný čin vraždy ve stádiu pokusu.

Foto: Ilustrační

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.