Žena s třemi promile zabodla muži do zad pětadvaceticentimetrový nůž

Útočnici teď hrozí až desetiletý trest odnětí svobody

14. listopadu 2023 12:25 , aktualizace 12:25

Policie Alkohol Napadení Zadržení pachatele

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři


     Ve čtvrtek došlo v Karlových Varech k velmi vážnému trestnému činu. Vše začalo ve společné domácnosti, kde muž a žena celý den střídavě popíjeli a hádali se. Vše stále gradovalo, až muž při poslední hádce byt raději opustil.

     Muž se domů vrátil krátce před devátou hodinou večer. Jenže téměř okamžitě došlo k další rozepři, a když se k již do maxima rozlícené ženě muž otočil zády, chňapla přibližně pětadvaceticentimetrový kuchyňský nůž a zabodla mu ho do zad.

     "Na místo události okamžitě po nahlášení události vyjeli policisté z obvodního oddělení Rybáře, kteří ženu zadrželi. U obou provedli policisté orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu. U muže byl naměřen pozitivní výsledek 2,29 promile, zatímco u ženy 2,92 promile," uvedl nám mluvčí policie s tím, že čtyřiačtyřicetiletý muž byl s utrpěnými zraněními záchranáři transportován do nemocnice.

     "Kriminalisté zahájili trestní stíhání třicetileté ženy z Karlovarska, kterou obvinili ze spáchání zvláště závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví. V případě prokázání viny hrozí ženě trest odnětí svobody až na deset let," doplnil ještě mluvčí.

Foto ilustrační

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.