Foto

Muže pobodal do hrudníku i nohy

Případ napadení nožem z dnešní noci šetří kriminalisté

3. listopadu 2023 16:04 , aktualizace 16:08

Záchranáři Policie Cizinci Napadení Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical


     Včera kolem půl deváté večer vyjížděli policisté a záchranáři do Plané na Tachovsku, kde byla na náměstí Svobody hlášena roztržka mezi dvěma muži, která skončila dokonce pobodáním nožem. Policisté po příjezdu na místo zajistili asi třicetiletého útočníka, podle našich informací Poláka, kterého umístili do policejní cely, zatímco záchranáři si do péče převzali muže s bodnořeznými ranami na hrudi a noze. 

     "Muž narozený v roce 1997 byl po ošetření na místě transportován na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů s tím, že muž byl při vědomí a nebyl přímo ohrožen na životě. Zraněný je podle našich informací Čech.

     Policisté velkou část náměstí uzavřeli páskami a šetření případu si převzali kriminalisté.

     "Ve 20:30 bylo na tísňovou linku oznámeno vzájemné fyzické napadení mezi dvěma muži. Na místo vyjely hlídky policie a výjezdová skupina kriminální policie a vyšetřování. Kriminalisté si případ převzali a zahájili úkony trestního řízení, na případu dále pracují," sdělila nám tisková mluvčí policie s tím, že v současné chvíli je šetření teprve v počátcích a není tak možné sdělovat další informace.


 



Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.