Foto Pátrání

Policie pátrá po Jiřím Horsinkovi

Muž je podezřelý, že utekl od dopravní nehody, kde bez poskytnutí pomoci nechal zraněného a zaklíněného spolujezdce

Autor: Karel Aleš pátek 23. srpna 15:45 , aktualizace 17:03

Nehody Pátrání

Partner článku – Express servis


     V souvislosti s dopravní nehodou, během které na Rokycansku řidič najel autem do stromu a ačkoli ve vraku vozu zůstal zaklíněný a zraněný spolujezdec, z místa uteklo které jsme vás dnes již informovali, policisté pátrají po tomto muži.

Jiří Horsinka

Datum narození 15. 11. 1993
Pátrání vyhlášeno 23. 8. 2024
Bydliště okres Frýdek Místek
Státní příslušnost Česká republika 

     Jiří Horsinka je přibližně 174 cm vysoké hubené postavy a má šedé oči. 

     Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledaného, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158. 


Informace o této dopravní nehodě:

Řidič najel autem do stromu a ačkoli ve vraku vozu zůstal zaklíněný a zraněný spolujezdec, z místa utekl

     Včera před půl čtvrtou odpoledne došlo na silnici mezi obcemi Břasy a Kříše k dopravní nehodě, během které vůz Seat Leon vyjel ze silnice a narazil do stromu.

     Z místa bylo hlášeno zranění a zaklínění muže na místě spolujezdce, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a zahájili ve spolupráci se záchranáři vyprošťovací práce.

     "Záchranáři převzali muže narozeného v roce 1978 a transportovali jej na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň se středně těžkým zraněním," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     Policisté mezitím začali šetřit okolnosti nehody a pátrat po řidiči, který z místa utekl, ačkoli ve vozidle měl zraněného kamaráda.
     "Vozidlo Seat Leon jelo po komunikaci 23212, když za obcí Břasy směrem na Kříše jeho řidič nezvládl průjezd levotočivou zatáčkou, vyjel vpravo mimo komunikaci a narazil do stromu.
     Dle dosud zjištěných skutečností řidič po nehodě utekl neznámo kam a na místě spolujezdce zůstal zraněný muž ročník 1978, který měl negativní dechovou zkoušku na alkohol,"
 uvedl nám včera mluvčí policie s tím, že dopravní policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví z nedbalosti i neposkytnutí pomoci a nehodou se dále zabývají.

     Dnes probíhají výslechy svědků i zraněného spolujezdce.

     Podle našich informací policisté již tuší, kdo vozidlo řídil i proč z místa utekl a po tomto muži pátrají.

Foto HZS


Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.