Foto

Pohřešovaný muž byl vypátrán

Aktualizace článku: "Matěji, jestli tyto řádky čteš, prosíme, ozvi se nám! Chceme alespoň vědět, že žiješ!"

Autor: Jana Holá 4. srpna 2023 10:08 , aktualizace 10:17

Pátrání

Partner článku – Policie ČR

Aktualizace:

     Pohřešovaný muž byl včera odpoledne nalezen na Domažlicku. Podle rodiny je živý a v rámci možností i v pořádku. Policisté a rodina vám velmi děkují za sdílení pátrací relace, která k vypátrání muže přispěla. "Domažličtí policisté muže nalezli v obci Milavče. Byl převezen do zdravotnického zařízení," potvrdila nám dnes ráno informace rodiny o nalezení muže mluvčí policie.

Původní článek:

     Policisté i rodina pátrají po mladém muži z Plzně, který bez jakékoli zprávy zmizel. Naposledy byl viděn v noci z neděle na pondělí doma v bytě na .... V pondělí ráno měl odjet do práce, kam ale již nedorazil. V úterý bylo jeho auto nalezeno u Hlavního vlakového nádraží v Plzni.
     Podle příbuzných se Matěj před tím nikdy takto podivně neztratil a rodina doslova trne strachy, co se mohlo stát. Podivné také je, že mladý muž si z bytu nevzal žádné osobní věci a mobil má vypnutý.  

      "Já se společně s Matějovo maminkou modlím, aby se našel a nic se mu nestalo. Nevíme o žádném problému, který by mohl mít a on se nám s ničím nesvěřil. Chtěli bychom alespoň vědět, že žije. Matěji, jestli tyto řádky čteš, tak ať se děje cokoli, vše se dá nějak řešit a prosíme, ozvi se nám!" uvedla nám dnes Matějova žena.

Matěj ...

Datum narození ...
Pátrání vyhlášeno 2.8.2023
Bydliště Plzeň
Státní příslušnost Česká republika

Popis

Výška asi ... cm
Střední postava
Vlasy hnědé, rovné
Plnovous
Oči modré

Na nohou měl bílé boty Nike. 

Policie ČR

Hledáte zajímavou práci? Práci doslova 158x jinak? Chcete náborový příspěvek až 150.000? Tak tato nabídka je přesně pro vás!