Foto Pátrání

Pátrání po první ženě bylo ukončeno, po druhé stále pokračuje

Němečtí i čeští policisté stále pátrají po Sigfrid Martha Maria Dengler

28. července 2023 14:02 , aktualizace 15:23

Pátrání


     V posledních dnech vyhlásili policisté celostátní pátrání po dvou pohřešovaných ženách. V prvním případě se jednalo o třiasedmdesátiletou ženu z Chebska, ve druhém o Němku narozenou v roce 1961, která se ztratila v lesích nedaleko českých hranic.

     V prvním případě máme dobrou zprávu, zmatená seniorka byla nalezena hlídkou policie na nádraží ve Vlašimi a byla předána do péče lékařů. Ve druhém případě bohužel žena dosud nalezena nebyla, a proto pátrání znovu připomínáme.


     Policejní prezidium Dolní Bavorsko v neděli 23. července vyhlásilo pátrání po pohřešované ženě, která odešla téhož dne na vycházku k Roklanu. 
     Žena se doposud nevrátila a podle německé policie je možné, že se nachází v nebezpečí či nouzi a nemůže si sama přivolat pomoc. Proto se němečtí policisté obrátili i na své české kolegy.
     Kolem jedné hodiny odpoledne byla žena viděna u horské chaty Waldschmidthaus na Roklanu. Právě v této oblasti probíhá již od včerejšího večera pátrací akce, které se účastní i Horská služba.

Sigfrid Martha Maria Dengler

narozena: 3. května 1961
pátrání vyhlášeno: 23. července 2023
bydliště: Frauenau - německá obec v zemském okrese Regen ve spolkové zemi Bavorsko na okraji Bavorského lesa, jejíž centrum leží asi 8 kilometrů od hranic s Českou republikou
státní příslušnost: Německo

     Sigfrid Martha Maria Dengler je vysoká přibližně 170 cm, má velmi štíhlou až atletickou postavu a má hnědé vlasy i oči. Na sobě naposledy měla bílé tričko a béžové tříčtvrteční kalhoty. Nosí s sebou černý batoh.

     Bavorští policisté se obracejí i na českou veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud jste pohřešovanou ženu viděli, obraťte se na Společné centrum česko-německé policejní a celní spolupráce Petrovice-Schwandorf na telefonní číslo stálé služby 974 324 261 nebo na Polizeiinspektion Zwiesel, Böhmerwaldstraße 30, Zwiesel, telefon 09922/8406-0, případně na tísňovou linku Policie České republiky 158.


 

Pátrání ukončeno

      Policisté pátrají po pohřešované třiasedmdesátileté ženě z Chebska. Pohřešování ženy oznámil její manžel, který uvedl, že jeho žena odešla v ranních hodinách z místa bydliště k zubaři. Domů se ale nevrátila a do současné doby o sobě nepodala svým příbuzným ani známým žádnou zprávu. Mobilní telefon u sebe žena nemá. 

Anna P....

Datum narození ....
Pátrání vyhlášeno 21.7.2023
Bydliště - okres Cheb
Výška asi 165 cm

Při odchodu z bydliště na sobě měla mít světlou halenku s květinami, šedé kalhoty a hnědou kabelku. 



Optika Ofitop

Oční optika pro děti a dospělé - nadstandardní péče o Váš zrak.