Foto

Pohřešovaná žena byla nalezena mrtvá

Aktualizace článku: "Žena nechala dopis na rozloučenou a zmizela"

Autor: Petr Novák čtvrtek 1. srpna 09:35 , aktualizace 11:49

Partner článku – Ski klinovec

Aktualizace:

     Pátrání po této ženě má bohužel smutný konec. Pohřešovaná byla nalezena bez známek života poblíž vodní plochy u tzv. Abertamské křižovatky. Cizí zavinění na smrti ženy nebylo zjištěno.

Původní článek:

     Policisté v současné chvíli usilovně pátrají po pohřešované třiapadesátileté ženě z ... , jejíž pohřešování oznámila dnes v ranních hodinách její kamarádka.
     Třiapadesátiletá žena měla ve středu 31. července kolem 21. hodiny odejít z místa svého bydliště v ..., ve kterém zanechala dopis na rozloučenou. Od svého odchodu z domova žena o sobě nepodala svým příbuzným ani známým žádnou zprávu, mobilní telefon u sebe nemá a své vozidlo nechala zaparkované před domem.

Markéta K...

Datum narození ...
Pátrání vyhlášeno 1.8.2024
Bydliště ...
Státní příslušnost Česká republika 

     Markéta K... je zdánlivého stáří 50 až 55 let, má delší hnědé vlasy a modré oči. Naposledy viděna v zelených teplákách, pruhovaném triku a růžové sportovní obuvi. 

     V případě jakýchkoliv informací k pohřešované ženě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Ski klinovec

Největší lyžařsky propojený areál v ČR. Přes 31 km sjezdovek všech obtížností. 5 lanovek z toho 3 s oranžovou bublinou. Luxusní večerní lyžování na modré sjezdovce dlouhé 1,5km a s nejnovější lanovkou s vyhřívanými sedadly. Lyžařská škola s dětským parkem s posuvnými pásy v Jáchymově.