Foto

Při dopravní nehodě byli zraněni dva lidé a řidič nadýchal přes jedno a půl promile

Opilý řidič najel do zaparkovaného vozu, který náraz odhodil několik metrů daleko

Autor: Karel Aleš pondělí 26. srpna 14:03 , aktualizace 16:48

Alkohol Cizinci Nehody

Partner článku – Ecocity taxi


     V sobotu 24. srpna krátce po sedmé hodině večer došlo v Plzeňské ulici na začátku Spáleného Poříčí k dopravní nehodě, během které řidič s osobním vozem Audi naboural do zaparkovaného vozu.

     Z místa bylo hlášeno zranění dvou mužů z tříčlenné posádky, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného mladého řidiče, podle našich informací ze Švýcarska, a jeho spolujezdce.
     "Mohu potvrdit, že jsme ošetřili dva muže mladšího a středního věku, které jsme následně transportovali oba s lehkým zraněním do nemocnice v Rokycanech," uvedl nám mluvčí záchranářů.

     Ještě než byl řidič transportován do nemocnice, policisté ho podrobili dechové zkoušce na alkohol a ukázalo se, že mladý muž neměl za volantem co dělat.

     "Řidič vozu Audi dostal smyk, v rámci kterého narazil do plotu a následně do zaparkovaného vozu. Třiadvacetiletý cizinec měl dechovou zkoušku pozitivní s výsledkem 1,57 promile alkoholu v dechu a dopravní policisté z územního odboru Plzeň-venkov ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky," doplnil mluvčí policie.

Foto HZS

Ecocity taxi

Není Vám lhostejná příroda? Přejete si cestovat pohodlně a zároveň být šetrní k životnímu prostředí? Ať už preferujete ekologickou nebo luxusní jízdu, s námi máte na výběr. Naše flotila je vybavena moderními a velice komfortními vozy ŠKODA Octavia CNG, ŠKODA ENYAQ iV.