Foto

Pozorný muž upozornil na velmi nebezpečnou jízdu řidiče

Po ránu řidič nadýchal ještě celé jedno promile alkoholu

Autor: Karel Aleš pondělí 22. července 15:03 , aktualizace 15:29

Alkohol Městská policie

Partner článku – Toyota Dolák


     V neděli ráno oznámil pozorný muž na tísňovou linku 156 Městské policie Plzeň značně podezřelou jízdu řidiče červeného Peugeotu v Úslavské ulici, kdy tento vůz ohrožoval kohokoli, kdo se právě na silnici pohyboval.

     Hlídka strážníků, která se v tu chvíli nacházela nedaleko, podezřele jedoucí vozidlo rychle nalezla a zastavila, shodou okolností těsně po tom, co vjelo do zákazu vjezdu ve Sladkovského ulici.

     "Podezření na řízení pod vlivem alkoholu se při kontrole plně potvrdilo. U řidiče strážníci provedli dechovou zkoušku, která prokázala pozitivní výsledek jedno promile," uvedla nám mluvčí městské policie. 

     Strážníci věc pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky pochopitelně předali k řešení kolegům od Policie ČR.

Toyota Dolák

V současné době je společnost TOYOTA Dolák jediným autorizovaným partnerem značky TOYOTA v jihočeském a plzeňském kraji a také od Příbrami až po Prahu. Naším cílem je mít spokojené zákazníky, kteří k nám cítí důvěru a vědí, za jaké služby u nás platí. Jsme rádi, že se nám tento cíl daří naplňovat.