Foto Video

Opilý muž se nepohodl s kamarádem a poté i s hlídkou

Proti agresivnímu opilci museli strážníci použít donucovací prostředky

Autor: Karel Aleš pondělí 30. září 17:35 , aktualizace 18:56

Alkohol Městská policie Záchytka Zadržení pachatele


     V sobotu po sedmé hodině večer byli strážníci vysláni na křižovatku ulic Resslova a Purkyňova k údajnému incidentu mezi dvěma muži, přičemž jeden z nich měl zůstat zraněný ležet na zemi. Strážníci proto okamžitě vyrazili na místo, aby situaci prověřili.
     Po příjezdu hlídky na místo se ukázalo, že muž klečící na zemi nebyl obětí napadení, ale obětí nadměrné konzumace alkoholu. 


     "Muž naštěstí utrpěl pár drobných oděrek a při zvedání na nohy se svěřil, že se vracel z hospody s kamarádem, se kterým se nepohodl a on jej zde zanechal. 
     Když jeden z členů hlídky muže podpíral, aby neupadl opět na zem a druhý byl zaměstnán prověřováním jeho totožnosti, muž náhle usoudil, že se mu to nelíbí, reagoval agresivně a snažil se strážníka odstrčit a udeřit pěstí. 
     V ten moment musel strážník proti muži použít donucovací prostředky a na zemi mu byla následně přiložena pouta,"
popsala průběh konfliktu tisková mluvčí městské policie.

     "Strážníci u muže provedli dechovou zkoušku na alkohol, která prokázala pozitivní výsledek 3,34 promile a byl proto transportován do protialkoholní záchytné stanice," doplnila tisková mluvčí městské policie s tím, že dvaačtyřicetiletý muž byl po vystřízlivění dořešen za neuposlechnutí výzvy úřední osoby.

Foto, Video MP


Patron boxing

Profesionální boxerská stáj Jsme profesionální boxerská stáj, která se snaží pozvednout kvalitu českého a slovenského boxu. Naším cílem je podporovat mladé talenty a dát jim ty nejlepší možné podmínky pro budoucí kariéru.