Tvrdil, že musí jít zabíjet

Muže narozeného v roce 2002 naštěstí odzbrojil jeho příbuzný

Autor: Petr Novák neděle 23. června 17:56 , aktualizace 18:42

Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical


     V noci na dnešek kolem druhé hodiny začal v Nerudově ulici ve Stříbře z balkonu či z okna mladý muž vyhrožovat zabitím. Podle informací z místa měl upadnout do jakéhosi podivného psychického transu, ozbrojit se velkým nožem a poté vyrazit na ulici, prý, že nutně musí někoho zabít.

     "Policisté z obvodního oddělení Stříbro přijali oznámení o vyhrožování fyzickým napadením nožem vůči policistům a pochopitelně vyrazili na místo. Ještě před příjezdem hlídek byl však muž narozený v roce 2002 odzbrojen ze strany svého rodinného příbuzného," uvedla nám mluvčí policie.

     Po příjezdu hlídky do Nerudovy ulice mladý muž ve slovním vyhrožování přítomným policistům pokračoval, takže proti němu musely být použity donucovací prostředky, podezřelý byl na místě zadržen a umístěn do policejní cely.

     "U muže byla provedena orientační dechová zkouška na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivní hodnotou 2,1 promile.
     Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vyhrožování s cílem působit na úřední osobu a případem se nadále zabývají,"
dokončila mluvčí.

Foto: ilustrační

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.