Foto

Noční dopravní nehoda U Jána

Záchranáři si na místě převzali tři zraněné osoby

Autor: Karel Aleš neděle 9. června 05:12 , aktualizace 07:14

Doprava Nehody

Partner článku – Ecocity taxi


     V noci na dnešek před druhou hodinou došlo na křižovatce U Jána v Plzni k dopravní nehodě, během které se střetla dvě osobní vozidla.

      Z místa bylo hlášeno zranění několika lidí, takže k nehodě okamžitě vyjely všechny záchranné složky.

     Záchranáři si převzali řidičku z Fiatu a řidiče i spolujezdce z Opelu společnosti Bolt, transport do nemocnice byl však nutný pouze u posádky Opelu. "Ženu narozenou v roce 1985 a muže v roce 1985 jsme transportovali s lehkými zraněními na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     Hasiči mezitím zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

     Podle informací z místa k dopravní nehodě došlo tak, že řidička jedoucí ve Fiatu od nádraží nedala přednost Opelu společnosti Bolt jedoucímu od Rychtářky. 

     Veškeré okolnosti nehody na místě šetřila policisté, zatím je možné pouze uvést pouze to, že u řidiče i řidičky policisté ještě na místě vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami.

     Článek doplníme o zprávu policie hned, jakmile bude k dispozici.


 

Ecocity taxi

Není Vám lhostejná příroda? Přejete si cestovat pohodlně a zároveň být šetrní k životnímu prostředí? Ať už preferujete ekologickou nebo luxusní jízdu, s námi máte na výběr. Naše flotila je vybavena moderními a velice komfortními vozy ŠKODA Octavia CNG, ŠKODA ENYAQ iV.