Foto

Střet dvou kamionů uzavřel dálnici D5

Na 105. kilometru dálnice D5 ve směru z Plzně na Rozvadov zasahují všechny záchranné složky

7. srpna 2023 19:52 , aktualizace 21:42

     
     Dnes v sedm hodin v podvečer došlo na 105. kilometru dálnice D5 ve směru z Plzně na Rozvadov, tedy přibližně na úrovni Stříbra, k dopravní nehodě, při které se střetly dva kamiony. K nehodě vyjely všechny záchranné složky a provoz na dálnici ve směru z Plzně na Rozvadov byl zcela zastaven.

      Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a museli zlikvidovat větší množství uniklé nafty, kvůli kterému vyrozuměli i příslušný odbor životního prostředí. Záchranáři si převzali oba řidiče.

     Zásah v tuto chvíli stále probíhá a nehodu na místě šetří policisté - připravujeme podrobnosti.

Aktualizace:

     Podle policie k nehodě došlo tak, že sedmatřicetiletý řidič kamionu se soupravou narazil do druhého kamion, který stál v odstavném pruhu. Alkohol byl na místě u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou. 

21,30  Dálnice je již průjezdná jedním jízdním pruhem, projíždějte místem s maximální opatrností. Není však vyloučeno opětovné uzavření v době vykládky a odtahu nabouraných kamionů.

Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.