Foto Pátrání

Motorkáře zřejmě vytlačili ze silnice, policie hledá svědky

Dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody u Havlovic

Autor: Karel Aleš 9. listopadu 2023 13:02 , aktualizace 15:54

Policie Nehody Pátrání

Partner článku – Express servis


     Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v sobotu 21. října před půl čtvrtou odpoledne na silnici č. I/26 nedaleko Havlovic, což je vesnice, část města Domažlice, ležící asi tři kilometry na západ od Domažlic. 

     "Řidič osobního vozu značky Volkswagen jel ve směru jízdy od obce Havlovice ke křižovatce se silnicí č. I/26. Na rovném úseku začal předjíždět jiné vozidlo v době, kdy byl předjížděn motocyklem Kawasaki. Došlo k bočnímu střetu vozidla VW s motocyklem, po kterém řidič motocyklu narazil do stojanu svislé dopravní značky a dále do stromu," popsala nám nehodu mluvčí policie s tím, že zraněný motorkář skončil v poli.

     U této nehody zasahovaly všechny záchranné složky a záchranáři z místa transportovali vážně zraněného pětačtyřicetiletého motorkáře na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň.

     Dopravní policisté žádají svědky, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k řádnému prošetření uvedené nehody, aby se osobně dostavili na Dopravní inspektorát v Domažlicích nebo je sdělili na tel. 974 331 259 nebo na bezplatnou tísňovou linku 158.

Foto: HZS

 


Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.