Aktuálně Foto

Střet dvou aut a kamionu na dálnici

Na nájezd u Sulkova vyjížděly všechny záchranné složky

Autor: Karel Aleš pátek 20. září 09:16 , aktualizace 10:02

Dálnice Doprava Nehody


     Dnes krátce před půl devátou ráno došlo na dálnici D5 ve směru od Plzně na Prahu několik metrů za nájezdem od Sulkova k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy a kamion.

     Podle informací z místa k dopravní nehodě došlo tak, že řidič vozu Škoda najíždějící na dálnici od Sulkova přejel až do levého pruhu, kde narazil do zadní části vozu BMW, ten se po nárazu roztočil a zadní částí najel pod návěs projíždějícího kamionu. 
     "To německé BMW se několikrát otočilo a pak se zadní částí zaseklo pod návěs kamionu. Škodovka mezitím vyjela z dálnice," popsal nám na místě svědek nehody.

     K  nehodě vyjely všechny záchranné složky, ukázalo se ale, že všichni účastníci měli obrovské štěstí a nikdo nebyl zraněn. Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, načež bylo místo nehody označeno šipkou SÚS.

     Policisté u všech tří řidičů vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami, takže nehodu mohli vyřešit příkazem na místě, tedy pokutou řidiči osobního vozu Škoda.

     Nehoda blokuje připojovací pruh nájezdu od Sulkova, dálnice je s opatrností průjezdná.

Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.