Foto

Vůz se po střetu převrátil na střechu

Nehodu v Plzni Křimicích šetří policisté

Autor: Petr Novák pátek 18. října 11:10 , aktualizace 11:43

Doprava Nehody

Partner článku – Ecocity taxi


     Dnes před půl jedenáctou dopoledne došlo na křižovatce v Prvomájové ulici u kostela Narození Panny Marie v Plzni Křimicích k dopravní nehodě, během které se střetly osobní vozy Škoda Octavia a BMW. Druhý z vozů po nárazu vyjel mimo komunikaci a převrátil se na střechu.

     Nehoda sice vypadala hrozivě, ale naštěstí se obešla bez zranění, na místo proto okamžitě vyjížděli policisté i hasiči.

     Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a po dobu zásahu v úseku řídili provoz kyvadlově.

     Podle informací z místa řidič vozu Škoda vyjíždějící z vedlejší ulice nedal přednost řidiči BMW jedoucímu ve směru na Vejprnice. Ten se sice pokusil druhému vozu vyhnout, ale podle svědků jel příliš vysokou rychlostí, takže se mu to podařilo jen částečně a po střetu se navíc dostal do smyku, který po asi padesáti metrech skončil vyjetím ze silnice a převrácením na střechu.

     Přesné okolnosti nehody na místě šetří policisté, zatím je možné pouze uvést, že požití alkoholu bylo u obou řidičů vyloučeno dechovými zkouškami.


Ecocity taxi

Není Vám lhostejná příroda? Přejete si cestovat pohodlně a zároveň být šetrní k životnímu prostředí? Ať už preferujete ekologickou nebo luxusní jízdu, s námi máte na výběr. Naše flotila je vybavena moderními a velice komfortními vozy ŠKODA Octavia CNG, ŠKODA ENYAQ iV.