Foto

Dopravní nehody komplikují dopravu v ulici Na Roudné i na Jateční

Střet osobního vozu se stromem i autobusu s nákladním autem v tuto chvíli komplikují provoz v Plzni

Autor: Jana Holá úterý 24. září 11:29 , aktualizace 12:03

Doprava Nehody

Partner článku – Ski klinovec


     Dnes ve tři čtvrtě na jedenáct dopoledne došlo v ulici Na Roudné v Plzni k dopravní nehodě, během které vůz BMW vyjel mimo komunikaci a narazil do stromu. 

     Z místa bylo hlášeno možné zranění, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči. Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření. Zranění se naštěstí nepotvrdilo, takže záchranáři nakonec nemuseli zasahovat.

     Podle informací z místa k dopravní nehodě došlo tak, že řidička osobního vozu jedoucí směrem do centra zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy, vyjela vpravo mimo vozovku a čelně narazil do stromu. 

     Nehoda nyní blokuje jeden jízdní pruh, a proto policisté na místě provoz řídí kyvadlově.

     "Dvaašedesátiletá řidička vozidla BMW vyjela mimo vozovku, kde narazila do stromu. Dopravní nehoda se obešla bez zranění. Řidička měla negativní dechovou zkoušku," uvedla k nehodě tisková mluvčí policie.


     K další dopravní nehodě došlo dnes dopoledne na Jateční ulici v Plzni, jedná se o střet autobusu s nákladním autem a i zde se nehoda obešla bez zranění.

     Nehoda blokuje jízdní pruh ve směru do centra a řidiči tak musí nehodu objíždět buď protisměrem nebo Chrásteckou ulicí.

Ski klinovec

Největší lyžařsky propojený areál v ČR. Přes 31 km sjezdovek všech obtížností. 5 lanovek z toho 3 s oranžovou bublinou. Luxusní večerní lyžování na modré sjezdovce dlouhé 1,5km a s nejnovější lanovkou s vyhřívanými sedadly. Lyžařská škola s dětským parkem s posuvnými pásy v Jáchymově.