Foto

Vozidlo vyletělo z vozovky, narazilo do mostku a převrátilo se na střechu

Na místě zasahovaly všechny záchranné složky

Autor: Petr Novák čtvrtek 12. září 18:07 , aktualizace 22:14

Doprava Nehody

Partner článku – Václav Sladký


     Dnes v půl šesté odpoledne došlo u Mirošova na Rokycansku k dopravní nehodě, během které osobní auto vyjelo z vozovky a převrátilo se na střechu.

      Z místa bylo hlášeno zranění dvou lidí, takže k nehodě okamžitě vyjely všechny záchranné složky.

     "Na místo události vyjely dvě zdravotnické výjezdové skupiny a skupina s lékařem. Na místě jsme ošetřili dvě osoby, jednalo se o muže narozeného v roce 1957 a ženu narozenou v roce 1949. Oba jsme s lehkými zraněními dále transportovali na chirurgii nemocnice v Rokycanech," uvedl nám mluvčí záchranářů.

     Hasiči mezitím zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření. 

     "Muž narozený v roce 1957 jel s vozidlem Nissan Qashqai od centra Mirošova směrem na Dobřív, když z dosud nezjištěných příčin vyjel z vozovky, narazil do betonového můstku, došlo k odražení vozu a jeho následnému převrácení na střechu. Ve vozidle s mužem cestovala i spolujezdkyně narozená v roce 1949," doplnila informace mluvčí policie s tím, že řidič měl test na přítomnost alkoholu negativní a přesná příčina nehody je dále v šetření.

Foto: KP, hasiči

 

Václav Sladký

Vážení spoluobčané a přátelé Domažlicka a Klatovska, kandiduji na post senátora za volební okrsek 11. Mým cílem je prosazovat zlepšení životní úrovně, podporovat rozvoj řemesel a zájmových činností v našem regionu a také pracovat na zlepšení dopravní infrastruktury...