Foto

Po střetu dvou aut skončilo jedno z nich v plotu domu

Při dnešní odpolední dopravní nehodě byly zraněny obě řidičky

Autor: Petr Novák pátek 23. srpna 15:43 , aktualizace 17:10

Doprava Nehody

Partner článku – Hotel Central - Terraza


     Dnes před půl druhou odpoledne došlo v Dolních Sekyřanech, což je část obce Heřmanova Huť, k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy a jeden z nich by nárazem odražen mimo silnici do plotu domu.

     Z místa bylo hlášeno zranění dvou osob, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči.

     Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a poskytli předlékařskou pomoc dvěma zraněným ženám, které si pak do péče převzali záchranáři. "Po ošetření na místě jsme transportovali ženu narozenou v roce 1984 s lehkým zraněním na Urgentní příjem do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín a ženu narozenou v roce 1971 se středně těžkým poraněním do téže nemocnice," uvedl nám tiskový mluvčí záchranářů. 

      "Řidička narozená v roce 1984 jela s vozidlem Škoda po vedlejší komunikaci Husovo ulicí a na křižovatce nedala přednost v jízdě vozidlu Volkswagen jedoucímu po hlavní silnici řízenému řidičkou narozenou v roce 1971. Došlo ke střetu a vozidlo Volkswagen narazilo do plotu.
     Dechová zkouška byla u obou řidiček  negativní,"
popsala tisková mluvčí policie s tím, že přesnou příčinou se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov.

Foto HZS

Hotel Central - Terraza

Unikátní terasa na střeše hotelu Central s výhledem na celé náměstí. Moderní design i gastronomie, neopakovatelné snídaně. Připravili jsme pro vás menu, které vás okouzlí. Každý pokrm je pečlivě připraven, aby vám přinesl gastronomický zážitek plný chutí a vůní. Přijďte nás zažít