Foto

Dostal smyk a převrátil se vozem na střechu

Starší řidič musel být transportován do nemocnice

Autor: Petr Novák pondělí 19. srpna 15:34 , aktualizace 15:34

Doprava Nehody

Partner článku – Patron boxing


     Dnes po půl druhé odpoledne došlo na silnici I/22 mezi Mochtínem a Nalžovskými Horami u obce Číhaň na Klatovsku k dopravní nehodě, během které se osobní vozidlo Peugeot převrátilo na střechu.

     Z místa bylo hlášeno zranění řidiče, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči.

     Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a poskytli předlékařskou pomoc zraněnému muži, kterého si pak do péče převzali záchranáři.

     "Ošetřili jsme na místě nehody muže narozeného v roce 1945 a poté jsme ho transportovali do nemocnice v Klatovech s lehkým zraněním," uvedla mluvčí záchranářů.

     "Řidič narozený v roce 1945 jel s vozidlem Peugeot ve směru jízdy od Klatov na Horažďovice a poblíž obce Číhaň na rovném úseku v klesání uvedl vozidlo do smyku a skončil s vozem na střeše. Alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou, dopravní policisté vyřešili nehodu na místě," doplnil informace mluvčí policie. 


Patron boxing

Profesionální boxerská stáj Jsme profesionální boxerská stáj, která se snaží pozvednout kvalitu českého a slovenského boxu. Naším cílem je podporovat mladé talenty a dát jim ty nejlepší možné podmínky pro budoucí kariéru.