Foto

Auto se opakovaně převrátilo a řidič následně nadýchal přes dvě promile

Při dopravní nehodě byla zraněna spolujezdkyně

Autor: Karel Aleš pátek 16. srpna 15:58 , aktualizace 16:07

Alkohol Nehody

Partner článku – G.O.A.T.


     Ve středu krátce po třetí hodině odpoledne došlo na silnici číslo I/20 u Toužimi k dopravní nehodě osobního automobilu, který se po vyjetí ze silnice opakovaně převrátil přes střechu.

     Z místa bylo hlášeno zranění spolujezdkyně, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si převzali do péče zraněnou ženu a po ošetření na místě ji transportovali do nemocnice.

     "Třiačtyřicetiletý řidič osobního vozu značky Volkswagen jedoucí ve směru od Bezvěrova na Toužim zřejmě nepřizpůsobil rychlost, přejel do protisměru a dostal s vozidlem smyk. Následně vyjel vlevo mimo komunikaci, kde se osobní automobil převrátil na střechu, přičemž narazil do směrového sloupku a do stromu. 
     Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,12 promile. Policisté řidiči na místě zadrželi řidičský průkaz, zakázali další jízdu, ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a případem se dále zabývají. V případě prokázání viny tak muži hrozí trest odnětí svobody až na tři roky," uvedl nám tiskový mluvčí policie s tím, že způsobená škoda byla odhadnuta na 100 tisíc korun.

G.O.A.T.

Naše realitní kancelář je tady, abychom vám pomohli uskutečnit vaše sny o novém bydlení. S mnohaletými zkušenostmi na trhu s nemovitostmi jsme se stali spolehlivým partnerem pro prodej, pronájem a správou nemovitosti.