Foto

Vážná dopravní nehoda, po střetu začal jeden z vozů hořet

Při dnešní odpolední dopravní nehodě byli zraněni tři muži

Autor: Petr Novák úterý 6. srpna 18:14 , aktualizace 18:40

Doprava Nehody


     Dnes ve tři hodiny odpoledne došlo na silnici z Loučimi na Hlubokou na odbočce na Pocínovice k vážné dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy a jeden z nich po nehodě ještě začal hořet. 

     Z místa bylo hlášeno zranění tří osob i začínající požár vozidla, takže k nehodě okamžitě vyjely všechny záchranné složky.

     Požár vozidla byl naštěstí v zárodku rychle uhašen svědky. Hasiči tak po příjezdu na místo zajistili prostor nehody, zkontrolovali uhašené vozidlo, provedli další protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

     "K uvedené události vyjely dvě výjezdové skupiny záchranářů, kteří na místě ošetřili tři muže narozené v letech 1980, 1994, 1997 a s lehkými zraněními je transportovali při vědomí do nemocnice v Domažlicích," uvedl nám mluvčí záchranářů.

      "Řidič narozený v roce 1980 jedoucí s vozem Ford Mondeo měl jet z vedlejší pozemní komunikace ve směru od Pocínovic na hlavní pozemní komunikaci, po které jel řidič narozený v roce 1997 s osobním autem Volkswagen Passat ve směru od Hluboké na Loučim a došlo tak k jejich střetu. 
     Provedená dechová zkouška u obou řidičů vyloučila požití alkoholu. Při nehodě došlo ke zranění obou řidičů a spolujezdce narozeného v roce 1994 z vozidla Ford. Předběžná škoda byla vyčíslena na částku přes 850 tisíc korun, komunikace je již průjezdná," popsala nám průběh nehody mluvčí policie s tím, že přesnou příčinou a okolnostmi dopravní nehody se nadále zabývají.

Foto: HZS

D.S.D. METAL plus

Požární ochrana a bezpečnost práce. Společnost, která Vás může ochránit před ohněm.