Foto

U vážné noční dopravní nehody zasahovaly všechny záchranné složky

Osobní vozidlo se střetlo s nákladním a to se poté ještě převrátilo

Autor: Petr Novák neděle 28. července 11:47 , aktualizace 11:55

Doprava Nehody

     
     V noci na dnešek před půl druhou došlo na hlavním tahu z Plzně do Karlových Varů, u odbočky na čerpací stanici Robin Oil u Příšova, k vážné dopravní nehodě, během které se střetlo osobní vozidlo s nákladním, které se následně ještě převrátilo.

     Z místa bylo hlášeno možné zranění více osob, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči.

     Hasiči zajistili prostor nehody, pomocí žebříku pomohli řidiči převráceného pekařského vozu z kabiny, poskytli první pomoc zraněné spolujezdkyni z osobního vozu, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

     Po dobu záchranných prací byla silnice zcela uzavřena.

     Na to, jak nehoda vypadala hrozivě a jakém stavu skončila obě vozidla, měli všichni tři účastníci nakonec obrovské štěstí a transport do nemocnice byl nutný pouze u spolujezdkyně z osobního vozu.

     "My jsme na místě ošetřili ženu narozenou v roce 1995, kterou jsme následně s lehkým zraněním transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedl nám mluvčí záchranářů.     

     Podle informací z místa k dopravní nehodě došlo tak, že řidič vozu značky Mitsubishi jedoucí ve směru na Plzeň nedal při odbočování vlevo na čerpací stanici přednost protijedoucímu pekařskému vozu.

     Mluvčí policie nám ještě doplnila, že policisté u řidiče i řidičky na místě vyloučili požití alkoholu provedenými dechovými zkouškami a dopravní nehoda je stále v šetření.

BYTOVÝ DŮM SLOVANSKÁ

POHODLNÉ BYDLENÍ V CENTRU PLZNĚ – Výborná lokalita ve všech ohledech Projekt výstavby bytového domu na Slovanské v Plzni zúročuje výhody malé vzdálenosti do městského centra a zázemí městské čtvrti Slovany.